Neprohodni putevi do tridesetak sela

0

SOKOLAC – Zbog snježnih nanosa, na području opštine Sokolac neprohodni su lokalni putevi do tridesetak sela, a mehanizacija sokolačkog preduzeća „Romanija-putevi“ radi na raščišćavanju.
Član opštinskog Štaba Civilne zaštite Milomir Rajić rekao je danas Srni da su neprohodne dionice Brotići – Poretak – Zgona, Radakovina – Panjevi – Slana Bara, kao i putevi do sela Cvrcići, Šaševci, Kruševci, do sela Mangurići.

On je napomenuo da nije bilo dojava o bolesnim i promrzlim licima na području opštine, a da domaćinstva u ugroženim selima za sada imaju dovoljno hrane.

Stručni saradnik za poslove Civilne zaštite na Han Pijesku Vladanka Golić rekla je danas Srni da su na području opštine zbog snježnih nanosa neprohodni putevi do 17 sela u mjesnim zajednicama Pjenovac i Podžeplje.

Ona je napomenula da puteve čisti mehanizacija „Tehnometala“ iz Vlasenice, Šumskog gazdinstva „Visočnik“ sa Han Pijeska i jedna mašina „Zvornik-puteva“ iz Zvornika.

Golićeva je rekla da je cijelo područje opštine za sada uredno snabdjeveno strujom i vodom, da nema dojava o bolesnim i promrzlim licima i da ugrožena sela imaju hrane.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare