Nepoznata žena ukrala 3. 400 KM

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nepoznata ženska osoba ukrala je novčanik u kojem je bilo 3.400 KM iz porodične kuće u Kalinoviku, u vlasništvu lica čiji su inicijali T. B, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Pokradena T. B. prijavila je juče policiji da je, dok se vraćala iz obližnje bašte, vidjela kako nepoznata žena izlazi iz njene porodične kuće i potom automobilom “sitroen” odlazi u pravcu Sarajeva.

Ona je rekla policiji da ju je prethodno posjetila nepoznata žena koja se dovezla kolima do njene kuće i da se predstavila kao radnik Doma zdravlja Foča.

Istraga je u toku.

Pripadnici CJB Istočno Sarajevo evidentirali su i jednu saobraćajnu nezgodu na teritoriji opštine Han Pijesak, u kojoj su tri lica lakše povrijeđena.

Radnici policije kontrolisali su 113 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 89 prekršajnih naloga i legitimisali 17 lica.

Iz saobraćaja su isključena dva vozača zbog alkohola i jedan zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava, kao i jedno neregistrovano i jedno tehnički neispravno vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments