Nenasilje je oružje jakih

0

Znajući da je sila oružje slabih, a nenasilje oružje jakih, Debatni klub „Pale“ nastavlja aktivnosti koje će doprinijeti afirmisanju istinskih vrijednosti u našoj lokalnoj zajednici.

Pozivamo sve koji vjeruju u bolju budućnost i u konačnu pobjedu dobra da 2. jula 2013. godine u 19.00 časova u Kulturnom centru prisustvuju javnoj raspravi koja će se baviti slobodnim vremenom kao bitnim faktorom vaspitanja.

Učestvujući u raspravi pružićete nam podršku i dati lični doprinijeti na osmišljavanju i unapređivanju slobodnog vremena, koje je značajan faktor socijalizacije a neograničeno slobodno vrijeme može biti osnova za huligansko ponašanje, navikavanje na alkohol, drogu…

Ova treća u nizu javna rasprava dio je projekta započetog prije tri mjesec, a njegov moto je „Budimo ljudi.“ „Divlju pamet a ćud otrovanu divlji vepar ima, a ne čojek.“

Pretpostavljali smo, a anketa koju smo sproveli potvrdila je da nemali broj naših sugrađana misli da u našem društvu niko ništa, a ponajmanje mladi, ne može unaprijediti. Mi tvrdimo da kreativnost, vrijedan rad, uspjesi u mnogim oblastima, kultura dijaloga jesu odlike mladosti našega grada. Želimo to i da pokažemo raspravljajući o svemu što se može poboljšati, promovišući kulturu dijaloga i predstavljajući uspjehe koje su mladi Paljani ostvarili.

U avgustu želimo da predstavimo paljanske sportske klubove, te pozivamo sve trenere koji žele da njihov klub bude predstavljen da nas kontaktiraju na javnerasprave.pale@gmail.com.

Debatni klub „Pale“

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare