Nemanja Cicović Ministar unutrašnjih poslova na jedan dan

0

Ministar unutrašnjih poslova na jedan dan Nemanja Cicović iz Pala danas se informisao o aktivnostima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Repulike Srpske na polju evropskih integracija i međunarodne saradnje. Cicović se danas sastao i sa zamjenikom direktora Policije RS Nijazom Smajlovićem, načelnikom Uprave kriminalističke policije Zoranom Mandićem, načelnikom Uprave za informaciono-komunikacione tehnologije Divnom Lovrić-Bojanić i načelnikom Kriminalističko-tehničkog centra MUP RS Mirjanom Dragoljić.

Na ovim sastancima „ministar na jedan“ imao je priliku da se informiše o aktivnostima na projektu informatizacije rada pripadnika MUP-a, novih baza podataka, te rada Kriminalističko-tehničkog centra i tehnologija koje primjenjuje u svom radu, te radu Dežurnog operativnog centra.

Cicović je posjetio i Specijalnu jedinicu policije MUP-a, gdje mu je predstavljen rad ove jedinice i oprema koju koriste, saopšteno je iz MUP-a RS.

On je istakao da je impresioniran svime što je danas vidio u toku svog radnog dana, ističuće da je posebno oduševljen činjenicom da se u MUP RS primjenjuje savremeni model korporativnog upravljanja.

„Nakon što sam se bliže upoznao sa radom Specijalne jeidnice policije, postao sam svjestan koliko je moćna ta policijska jedinica i koliko MUP RS ulaže u borbu protiv terorizma“, rekao je Cicović.

U okviru projekta Omladinskog savjeta i Vlade RS „Ministar na jedan“ priliku da bude “ministar na jedan dan“ u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS imao je Nemanja Cicović (27) sa Pala, ističe se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare