Nema kupca za “Intal”

0

MILIĆI – Na do sada održane tri licitacije za prodaju imovine bivše fabrike montažnih kuća “Intal” iz Milića nije se pojavio nijedan kupac, pa je Odbor povjerilaca odlučio da zakaže sjednicu Skupštine povjerilaca na kojem će biti donesena odluka o daljim koracima u procesu prodaje “Intala”, izjavio je danas Srni stečajni upravnik fabrike Mlađen Petković.

“Ni ovaj put nije se pojavio ni jedan kupac, pa je Odbor zaključio da se zakaže Skupština povjerilaca”, saopštio je Petković.

On je rekao da nije poznato kada će biti održana sjednica Skupštine povjerilaca, te podsjeća da je treća licitacija održana 20. septembra.

Petković je naveo da bi jedan od izvjesnih koraka Skupštine povjerilaca mogao biti da umanje početnu cijenu imovine “Intala”.

Stečajni upravnik milićke fabrike podsjeto je da je na dosadašnjim licitacijama imovina “Intala” ponuđena na prodaju po početnoj cijeni od 4,2 miliona KM.

Zbog milionskih gubitaka i višemjesečne blokade računa, Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu pokrenuo je u oktobru prošle godine stečaj u fabrici montažnih kuća “Intal” iz Milića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments