Nele Karajlić i Stefan Milenković izveli muzički spektakl

0

Nele Karajlić i Stefan Milenković izveli su večeras muzički spektakl „Rok el klasiko“ na Jahorini.

Koncert je održan na vrhu Jahorine, na 1.870 metara nadmorske visine.

Karajliću je rekao da mu je drago što je opet na Jahorini, gdje je naučio i hodati i skijati.

„Jahorina je tada, u moje vrijeme bila kultno mjesto, ali i sada je. To je mjesto gdje se stvaraju lijepe uspomene, uvijek joj se rado vraćam jer nikada nisam doživio ništa ružno“, izjavio je Karajlić novinarima.

On dodaje da je sada došao da pošalje najljepšu poruku koju samo umjetnost i muzika mogu, a to je da sa Jahorine cijeli svijet obiđu note koje svi razumiju i koje sve povezuju.

Svjetski poznati violinista Stefan Milenković rekao je da je nakon 30 godina ponovo na Jahorini i da je zadivljen onim šta je sve urađeno.

Našalio se da mu je zbog visine od skoro 2.000 metara ovo „najviši koncert ikada“.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić rekao da su ovog ljeta na na Jahorini imali ponudu za sve – od najmlađeg do najstarijeg gosta, da su ulagali u sport, kulturu, te da je ovo najuspješnija sezona do sada.

„Želimo da budemo društveno odgovorni i najbolji ne samo u regionu nego u svijetu. Zato moramo da verujemo u svoj proizvod, u svoju prirodu koju moramo čuvati“, istakao je LJevnaić i dodao da se spremaju za zimsku turističku sezonu.

LJevnaić naveo da su veliki projekti pred njima, poput osnježavanja staze Skočine, Prača, izgradnja ski-liftova, velikog jezera.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare