Natalija Mirović učenik generacije

0

HAN PIJESAK – Natalija Mirović proglašena je za učenika generacije u Osnovnoj školi „Milan Ilić Čiča Šumadijski“ na Han Pijesku za školsku 2016/217. godinu na svečanosti organizovanoj povodom završetka školske godine za devete razrede.


Direktor ove škole Dragi Narančić rekao je Srni da su u okviru programa Dana učeničkih postignuća uručene zahvalnice učenicima koji su u školskoj 2016/2017 godini u najboljem svjetlu pronijeli ime Osnovne škole „Milan Ilić Čiča Šumadijski“ i opštine Han Pijesak na više regionalnih takmičenja.

„Zahvalnica je uručena učeniku osmog razreda Srđanu Gavriću za osvojeno prvo mjesto u bacanju kule na Regionalnom takmičenju u atletici za učenike osnovnih škola koje je održano na Sokocu“, kaže Narančić.

On je dodao da su zahvalnice uručene i ekipi ove škole koja je na regionalnom takmičenju u robotici osvojila prvo mjesto u mlađoj kategoriji, kao i za drugo mjesto u robotici u starijoj kategoriji.

Narančić je napomenuo da je pohvala Republičkog pedagoškog zavoda Srpske za osvojeno peto mjesto na regionalnom takmičenju iz matematike juče uručena učenici osmog razreda Đurđini Dobrilović.

U Osnovnoj školi „Milan Ilić Čiča Šumadijski“ u ovoj godini osnovno obrazovanje završiće ukupno 18 učenika, odnosno jedno odjeljenje devetog razreda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare