Nastupilo oko 100 takmičara

0

SOKOLAC – Na sokolačkom stadionu Bara danas su održane male olimpijske igre – takmičenje u atletici na kojem je nastupilo oko 100 takmičara iz osam osnovnih i pet srednjih škola sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Nikolina Popić iz Srednje škole iz Istočne Ilidže prva je bila u trci na 800 metara za srednjoškolke, a među osnovcima trci iste udaljenosti Katarina Lemez iz Osnovne škole “Petar Petrović NJegoš” iz Istočne Ilidže.

Bojan Stanišić iz Srednjoškolskog centra “27. januar” iz Rogatice bio je prvi u trci na 1.000 metara, a na 800 metara među osnovcima prvi je bio Strahinja Nikolić iz Osnovne škole iz Sokoca.

U trci na 100 metara prvi je bio Željko Todorović Srednjoškolski centar iz Sokoca, a u trci na 100 metara za srednjoškolke prva je bila Tijana Tešanović iz ove škole.

U trci na 100 metara za osnovce prva je bila Anica Bartula iz sokolačke Osnovne škole, a kod muškaraca Stefan Beatović iz iste osnovne škole.

Marija Lakić iz Srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” iz Višegrada prva je bila u skoku u dalj za djevojke, a kod muškaraca Đorđe Vukojičić iz sokolačkog Srednjoškolskog centra “Vasilije Ostroški”.

Miloš Gavrilović učenik Srednjoškolskog centra iz Sokoca prvi je bio u bacanju kugle, a kod djevojaka u ovoj disciplini prva je bila Katarina Filipović Srednjoškolski centar iz Višegrada.

U bacanju kugle za osnovce prvi je bio Ivan Divjan iz Osnovne škole “Srbija” iz Pala, a kod djevojaka Milica Jović iz sokolačke centralne Osnovne škole.

Anja Čolaković bila je prva u skoku u dalj iz Osnovne škole iz Sokoca, a u skoku u dalj za osnovce prvi je bio Nikola Pejović iz iste škole.

Pobjednicima su dodijeljene medalje i diplome.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments