Nastavlja se raščišćavanje puteva

0

HAN PIJESAK – Na području opštine Han Pijesak danas će biti nastavljeno raščišćavanje puta do sela Kape koji je potpuno neprohodan od snježnih smetova, kao i djelimično prohodnih puteva do četiri ovdašnja sela.
Stručni saradnik za poslove Civilne zaštite u ovoj opštini Vladanka Golić rekla je Srni da će puteve čistiti mehanizacija preduzeća „Tehnometal“ iz Vlasenice, Šumskog gazdinstva „Visočnik“ i „Mane“ sa Han Pijeska.

Golićeva je rekla da su pod teretom snijega urušena dva sjenjaka. Prema njenim riječima, struje i vode ima cijelo područje opštine, nema novih dojava o bolesnim i promrzlim licima, kao ni poziva za dostavljanjem hrane.

Na području opštine Rogatica neprohodni su putevi do sela Ribioci i Strmac, kao i tri zaseoka – Crijetež, Vrtače i Budaci, a na čišćenju ovih pravaca, kao i pristupnih puteva do grobalja danas će raditi devet mašina i dva traktora.

Načelnik Opštinskog štaba Civilne zaštite Milenko Janković rekao je Srni da je juče kasno popodne jedan bolesnik transportovan do rogatičkog Doma zdravlja, a jedno lice u bolnicu u Foči.

On je dodao da nema novih dojava o bolesnim i promrzlim licima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare