Nastavak proljećnog dijela Lige rekreativaca u malom fudbalu

0

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale u nedjelju 26. marta mečevima 14. kola u SC „Olimp“ nastavlja se proljećni dio Lige rekreativaca u malom fudbalu u sezoni 2016/17. Kraj je predviđen za 4. juni.

Predsjednik Udruženja fudbalera rekreativaca Pale Jovica Vukadin očekuje da će takmičenje proteći u sportskom duhu, fer borbi uz dobru rekreaciju i druženje. Vukadin je naglasio da je projekat Lige usmjeren na promiciji sportske rekreacije lica starosti iznad 25 godina, zdravlja, sportske kulture, druženja, tolerancije, a osnovni cilj je da takmičenje postane tradicionalno i što masovnije.

Pale imaju tradiciju malog fudbala i liga je pun pogodak. Interesovanje je iznad očekivanja, a učestvuje 13. ekipa. Nastupaju igrači stariji od 25 godina uz uslov da nisu registrovani ni za jedan klub. Igra se po pravilima pet plus jedan.

Jesenji šampion Džabulani startuje sa prve pozicije sa 31 bodom. Prati ga Dalibran sa 29 i Kafe Pavle sa 28, a šansu iz drugog plana čekaju, prošlogodišnji šampion 9. januar i Alpha Security sa 24 boda. Ostali timovi takođe mogu da iznenade i pomrse račune favoritima i u nastavku slijedi neizvijesna i velika borba za šampionski pehar, a nijanse i sportska sreća odlučiće na kraju o pobjedniku.

Udarna napadačka snaga jesenjeg šampiona, ubojiti napadač Predrag Cicović uvažava sportske rivale te očekuje veliku borbu do posljednjeg kola, ali vjeruje u svoje igrače: Gorana Macana, Slađana Grujića, Dragišu Kenjića, Nemanju Govedaricu, Bojana Cvjetanovića, Milana Govedaricu, Miljana Pušaru, Nedeljka Šuka, Ognjena Mađarevića, Bojana Čvora, Miljana Kusmuka i Nikolu Drobnjaka da će dati maksimum i uz malo sportske sreće osvojiti po drugi put šampionski pehar.

Mečevi 14. kola, kao i do sada igraju se u Palama u SC „Olimp“, a koplja će u nedjelju 26. marta ukrstiti:

11,00 Caffe Casa – 9. Januar
12,00 Olimp Sjetlina – Slatka Kuća
13,00 Kaffe Pavle – Galaktičari
14,00 Zlatno Zrno – Dđabulani
15,00 MDM – Andžić
16,00 Alpha Security – Plato Termag
Slobodan je Dalibran

Tabela

1. Džabulani 31
2. Dalibran 29
3. Kafe Pavle 28
4. 9. januar 24
5. Alpha Security 24
6. Zlatno Zrno 17
7. MDM 16
8. Slatka Kuća 16
9. Andžić Doo 13
10. Plato Termag 8
11. Olimp Sjetlina 8
12. Caffe Cassa 6
13. Galaktikosi 4

Strijelci

28. Nemanja Knežević
20. Đorđe Radić
14. Milan Stanišić,
13. Bojan Ilić, Rajko Cicović, Đorđe Lackanović, Sretko Vuksanović
12. Branislav Arsenijević, Miljan Radović, Darko Lučić
11. Bojan Tepeš, Nebojša Štrbac
10. Đorđe Grubačić, Đorđe Cicović
8. Milan Pandurević, Dragan Bjelica, Goran Batković, Milan Čvoro, Aleksandar Gunjak, Miroslav Lazarević, Milan Govedarica
7. Dragan Cicović, Goran Bajić, Predrag Cicović, Bojan Glihović

(www.palelive.com)

 

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare