Nastavak izgradnje sportskog centra

0

Načelnik opštine Pale Slobodan Savić i direktor preduzeća „Građenje“ Istočno Sarajevo Zoran Popić potpisali su ugovor o nastavku izgradnje sportsko-poslovnog centra na Palama, čija je vrijednost pet miliona KM, a predviđeni radovi biće okončani u roku od 300 dana. Savić je istakao da je izvođač već sačinio dinamiku izvođenja radova tako da će opština za manje od godinu dana dobiti funkcionalnu dvoranu sa svim potrebnim pratećim sadržajima.

Direktor preduzeća „Građenje“ Zoran Popić izrazio je zadovoljstvo što je na međunarodnom otvorenom tenderskom postupku njegovo preduzeće izabrano za izvođača radova u ovom projektu.

„Zahvaljujući toj činjenici danas smo u prilici da potpišemo ugovor o građenju koji predstavlja obim radova u takozvanoj prvoj fazi, a kojom se ukupni korpus sportsko-poslovnog objekta dovodi u funkcionalnu cjelinu sportskog sadržaja. Prema predračunu, sačinjenom na osnovu projektne dokumentacije, vrijednost ovog ugovora iznosi oko pet miliona KM, a predviđeni rok za realizaciju radova je 300 dana od dana uvođenja u posao“, rekao je Popić.

On je naglasio da preduzeće „Građenje“, zajedno sa svojim konzorcijalnim partnerima i podizvođačima radova ima dovoljno kapaciteta, znanja i iskustva da radove na ovom vrlo zahtjevnom i složenom objektu izvede u skladu sa ugovorom definisanim elementima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare