Nastava u drugom polugodištu počela bez problema

0

Nastava u drugom polugodištu za 650 učenika Srednjoškolskog centra /SŠC/ “Pale” počela je jutros bez problema, a isto je i u ostalim osnovnim i srednjim školama na području Sarajevsko-romanijske regije, rekao je Srni direktor ovog centra Nedeljko Gazivoda.
“Nastava je počela na vrijeme za učenike raspoređene u 30 odjeljenja. Učionice su tople, a nastavni kadar je kompletan”, istakao je Gazivoda.

On je dodao da je jutros poslao izvještaj Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske u kojem je naveo da je sve spremno za početak drugog polugodišta školske 2018/2019. godine.

Direktor Osnovne škole “Pale” Aleksandar Rajić rekao je da je nastava za 828 učenika u ovoj školi počela na vrijeme, pješačke staze su očišćene, kao i pristupne staze u školskom dvorištu.

Rajić je naglasio da su učionice tople.

On je dodao da će u tri osnovne škole i u srednjoškolskom centru na Palama u nedjelju, 27. januara, biti organizovan prigodan program povodom proslave školske slave – Svetog Save.

U osnovnim školama u Republici Srpskoj nastava u drugom polugodištu biće završena najkasnije do 22. juna, a u srednjim do 14. juna. Proljećni raspust trajaće od 22. do 26. aprila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments