Nasilje nad ženom u Gornjim Palama

0

Policija na Palama lišila je slobode muškarca čiji su inicijali R.V, koji je fizički napao ženu čiji su inicijali S.S i nanio joj tjelesne povrede.
Ovaj incident dogodio se juče u naselju Gornje Pale.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje krivičnog djela tjelesna povreda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija na Sokocu radi na rasvjetljavanju krađe u mjestu Primčići, gdje su juče nepoznata lica sa objekta poslovne zgrade i hotela „Karavan“ otuđila bakarne okapnice i bakarne slivnike za vodu.

Prema ovlaštenju dežurnog tužioca, izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je sa navedenog objekta otuđeno ukupno 24 komada bakarnih slivnika i 32 bakarne okapnice.

U toku je dalji rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je muškarac čiji su inicijali I.Š. prijavio da je prije dva dana prevaren od nepoznatog lica tako što je sa njim, putem portala „Pik.ba“, dogovorio da mu u bazi EUFOR-a zamijeni njegov telefon „samsung galaksi A5“ za mobilni telefon „ajfon ce šest“.

Prema izjavi ovog lica, nakon što su se našli na dogovorenom mjestu, on je dao svoj mobilni telefon i 500 KM nepoznatom licu koje se sa navedenim telefonom i novcem uputilo prema kapiji baze EUFOR-a i nikada se nije vratilo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a policijski službenici preduzimaju potrebne mjere na rasvjetljavanju prevare.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare