Narednih dana moguće skijanje na Jahorini

0

Na Jahorini će za nekoliko dana početi skijanje, ukoliko snijeg nastavi da pada ovim intenzitetom, jer će se moći urediti staze i pustiti vertikalni transport, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina” Zorica Jovanović.


Jovanovićeva je naglasila da na Jahorini pada snijeg i visina snježnog pokrivača iznosi oko 30 centimetara, a temperatura je devet stepeni ispod nule.

“To nije dovoljno da bi se pokrenula skijaška sezona, ali ako snijeg nastavi da pada ovim intenzitetom, nadamo se da ćemo već za nekoliko dana moći skijati na Jahorini”, istakla je ona.

Ona preporučuje Jahorinu svima koji još nisu odlučili gdje će na zimovanje i poziva ih da rezervišu smještaj, jer će sigurno uživati u skijanju i dobrom provodu.

Jovanovićeva je naglasila da već imaju najave dolaska gostiju sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz Rusije, Poljske, Mađarske i Češke.

U OC “Jahorina” cijena sezonskog ski-pasa sa slikom u pretprodaji do 30. novembra za odrasle košta 450, a za djecu 270 KM.

Jovanovićeva je podsjetila da je otvaranje zimske sezone na Jahorini planirano od 13. do 15. decembra, a u subotu, 14. decembra, će za sve skijaše obezbijediti besplatno skijanje.

Ona je napomenula da će do 20. decembra cijena dnevnog ski-pasa iznositi 24 KM, a ski-pas za četiri sata skijanja 20 KM.

“Ove godine smo uveli i nove ski-pasove, za 30 sati koji iznosi 207 KM i 60 sati 397 KM”, dodala je Jovanovićeva.

Cijene polupansiona u Hotelu “Bistrica” kreću se od 66 do 88 KM, u zavisnosti od vremenskog perioda.

Ona je za doček Nove godine preporučila Hotel “Bistrica” gdje će goste zabavljati bend “Žaoke” iz Beograda, a cijena je 60 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments