Najveća zastava Republike Srpske od danas na Ravnoj Romaniji

0

SOKOLAC – Pripadnici najelitnijih specijalnih jedinica Vojske Republike Srpske iz proteklog rata postaviće danas najveću zastavu Republike Srpske na najveći jarbol na Ravnoj Romaniji i pozvati na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju Srpske.


Povod za postavljanje ove zastave je bratimljenje boraca i veterana, pripadnika specijalnih jedinica iz proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata na skupu kome će prisustvovati i građani Sarajevsko-romanijske regije.

Predsjednik Organizacionog odbora ovog skupa Milan Jolović Legenda rekao je Srni da će postavljanju zastave na Ravnoj Romaniji prisustvovati predstavnici elitnih specijalnih jedinica Vojske Srpske: „Vukovi sa Drine“, „Vukovi sa Vučjaka“, „Panteri“ iz Bijeljine, „Bijeli vukovi“ sa Pala, „Garde“ iz Šekovića, Specijalne jedinice „Peša“ iz Brčkog i Specijalne jedinice „Manda“ iz Ugljevika.

Jolović naglašava da je jedina poruka sa ovog skupa poziv na političko jedinstvo predstavnika srpskog naroda u Sarajevu i Banjaluci.

„Pozivamo predstavnike političkih partija da budu jedinstveni u očuvanju Republike Srpske i da im mi, veterani iz elitnih specijalnih jedinica, budemo uzor i primjer saradnje i očuvanja najvećeg našeg blaga – slobode srpskog naroda i Republike Srpske“, poručio je Jolović, ratni komandant elitne specijalne jedinice Drinskog korpusa „Vukovi sa Drine“.

On je pozvao stanovnike Sarajevsko-romanijske regije da prisustvuju postavljanju najveće zastave Republike Srpske na Ravnoj Romaniji i skupu bratimljenja veterana specijalnih elitnih jedinica Vojske Republike Srpske iz odbrambeno-otadžbinskog rata.

Planirano je da zastava bude postavljena u 15.00 časova na lokalitetu Ravna Romanija, uz magistralni put Sarajevo-Podromanija-Zvornik, 300 metara od skretanja za Manastir Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji, navedeno je iz Organizacionog odbora.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare