Najuspješnija zimska sezona na Ravnoj planini

0

Na Ravnoj planini na Palama protekla zimska sezona bila je najuspješnija, zahvaljujući kvalitetu staza uređenih prema svjetskim standardima i ukazanom povjerenju posjetilaca iz cijelog svijeta, saopšteno je iz Ski-centra „Ravna planina“.

Od početka zimske sezone – 1. decembra prošle godine, a koja još traje, bilo je 110 dana dnevnog skijanja i 100 dana noćnog skijanja u kontinuitetu, kao i rekordnih više od 800.000 vožnji gondolom i ski-liftom.

„Gosti su uživali u prednostima zatvorene kabinske gondole, jedine u BiH, u kojoj su zaštićeni od hladnoće i vjetra i koja pruža maksimalan komfor, uživanje u doživljaju prirode i planine“, navode iz Ski-centra.

U saopštenju se navodi da je gostima na raspolaganju bilo oko 13 kilometara uređenih staza, hiljadu mjesta u restoranu „Gondola“, 300 mjesta u kolibi na vrhu planine, kao i 1.000 besplatnih parking mjesta.

„Da je ovaj centar pravi izbor potvrđuju brojni gosti iz svijeta sporta i javne ličnosti koji su nas posjetili, događaji koje smo organizovali u proteklom periodu“, navode iz Ski-centra „Ravna planina“.

U saopštenju je napomenuto da je održana prva FIS trka u regionu, koja omogućava takmičarima osvajanje prvih FIS bodova u sezoni, a učestvovali su takmičari iz Srbije, Češke, Slovenije i Slovačke.

Održani su i štoping trening dječije reprezentacije BiH, „Majneks kup 2019“ i mnoga druga takmičenja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare