Najugroženijima uručeno 10 paketa hrane

0

Pokret za naš grad – Pale danas je podijelio 10 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i kućnim potrepštinama najugroženijim porodicama i pojedincima ukupne vrijednosti 1.700 maraka.         Pokret se na ovaj način odazvao na apel Centra za socijalni rad Pale da se, što je moguće prije, prikupi pomoć u hrani za socijalno ugrožene sugrađane, koji su najviše pogođeni ekonomskom krizom.

Pokret je saopštio da je sredstva prikupio dijelom od odborničkih naknada, od priloga članova, a akciji se priključio i sugrađanin Dragan Petković.

„Svjesni smo da ova pomoć ne može riješiti probleme sa kojima se naši sugrađani susreću, ali se nadamo da će im, barem djelimično, ublažiti probleme u ovom momentu“, ističe se u saopštenju i podsjeća da je Pokret do sada u humanitarne svrhe, uključujući i ovu akciju, donirao 11.700 KM.

Centar za socijalni rad Pale pozvao je sve privredne subjekte na području opštine da doniraju hranu i higijenske potrepštine za socijalno ugroženo stanovništvo.

Imajući u vidu da se na području opštine Pale nalazi veliki broj lica u stanju socijalne potrebe, Centar je pozvao građane da, prema svojim mogućnostima, doniraju brašno, ulje, so, šećer, mesne nareske, ribu, tjesteninu, pasulj, rižu, deterdžent i drugo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare