Najugroženijim penzionerima uplaćeno 20.000 KM

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović uplatio je iz budžetske rezerve 20 hiljada KM namijenjenih članovima Udruženja penzionera sa područja ove lokalne zajednice koji primaju najniže penzije, saopšteno je iz Opštinske uprave.

U saopštenju se pojašnjava da je riječ je o jednokratnoj pomoći penzionerima sa najnižim mjesečnim primanjima, čime je realizovan zaključak sa sastanka načelnika Jugovića i rukovodstva Udruženja penzionera opštine Pale.

„Pojedinačne uplate izvršene su na lične račune naših najstarijih sugrađana, po spisku koji je opštini Pale dostavilo ovdašnje Udruženje penzionera i nadamo se da će ova podrška bar u nekoj mjeri olakšati položaj naših najstarijih sugrađana sa najnižim mjesečnim primanjima“, navodi se u saopštenju.

Iz opštine Pale izražavaju uvjerenje da će i ubuduće biti nastavljena dobra saradnja sa Udruženjem penzionera opštine Pale, te da će se kroz svakodnevnu komunikaciju sa predstavnicima asocijacije koja okuplja najstarije stanovništvo iznaći i dodatni modaliteti podrške ovdašnjim penzionerima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare