Najljepše pismo napisali učenici iz Bratunca

0

ZVORNIK – U okviru tradicionalne akcije „Pošta Republike Srpske“ pod nazivom „Pišem pismo Djeda Mrazu“ u radnoj jedinici ovog preduzeća u Zvorniku danas je Djed Mraz uručio nagrade i paketiće učenicima koji su mu napisali najljepša pisma.
Prva nagrada biciklo pripala je učenicima četvrtog razreda, odjeljenje dva, Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Bratunca, drugu nagradu trotinet osvojila je Simić Anđela iz Gornjeg Lokanja kod Pilice, a treću nagradu u-es-be plejer dobila je Valentina Jurošević, učenica Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz zvorničkog naselja Čelopek.

Direktor zvorničke Radne jedinice „Pošta Srpske“ Miodrag Petrović rekao je da je stigao veliki broj pisama od učenika sa područja birčanske regije koju pokriva ova radna jedinica i dodao da je Djed Mraz podijelio još 50 paketića učenicima koji su učestvovali u ovoj akciji.

„Kao i prethodnih godina stigla su nam pisma iz svih osnovnih škola sa područja Birča. Važno nam je da se djeca uključuju u ovu aktivnost, a mi zauzvrat nagrađujemo njihov trud“, rekao je Petrović.

Radna jedinica Zvornik pokriva opštine Milići, Vlasenica, Osmaci, Bratunac, Srebrenica, Šekovići i grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare