Najboljim osnovcima 7.000 KM

0

ZVORNIK – Na području zvorničke opštine u šest osnovnih škola deveti razred je u školskoj 2014/2015. godini završilo 490 učenika, od kojih je 19 „vukovaca“, dok je 17 učenika ostvarilo značajne rezultate na republičkim i regionalnim takmičenjima u raznim oblastima.

Osim dobrih rezultata u učenju, osam sportskih ekipa ovih osnovnih škola ostvarilo je značajne rezultate na republičkim i regionalnim takmičenjima.

Lokalna uprava je za najbolje učenike osnovnih škola – đake generacije, „vukovce“, kao i za ostale osvajače nagrada na takmičenjima izdvojila iz opštinskog budžeta oko 7.000 KM.

Đaci generacije biće nagrađeni sa po 200 KM, „vukovci“ sa po 100 KM, dok će osvajači nekog od prva tri mjesta na republičkim i regionalnim takmičenjima dobiti iznose od 50 do 200 KM.

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović naredne sedmice prirediće prijem za najbolje učenike i uručiti im prigodne poklone, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Nedavno su na maturskoj večeri nagrađeni najbolji učenici koji su završili srednju školu, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 5.600 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare