Najbolji na takmičenju „Dani plesa“

0

SOKOLAC – Članovi Plesnog kluba „Nika“ sa Sokoca bili su najbolji na takmičenju pod nazivom „Dani plesa u našem gradu“ održanom na Palama, na kojem su učestvovali klubovi sa područja opština grada Istočno Sarajevo.


Na takmičenju je u subotu 27. maja, učestvovalo 50 plesača kluba „Nika“, a najviše je bilo djece uzrasta do šest godina.

Predsjednik Plesnog kluba „Nika“ Jovana Vujičić rekla je Srni da je zadovoljna nastupom članova, te navela da je ovo bilo predtakmičenje za njihov nastup na prvenstvu BiH 17. juna.

Ona je istakla da su članovi sokolačkog plesnog kluba u kategoriji „pčelice“ bili najbolji i osvojili prvo mjesto, a nastupali su sa koreografijama „bubamara“, „čarobnjaci“ i „buđenje“.

Vujičićeva je izrazila zadovoljstvo što su se mladi plesači prije svega odlično zabavljali, nadmećući se sa članovima iz tri kluba sa područja opština Grada Istočno Sarajevo.

Marija Nešković iz Plesnog kluba „Nika“ bila je prva u kategoriji juniora u hip-hop densu, a Miloš Radović u disciplini disko-dens solo.

Amina Fetaji i DŽana Elezović bile su prve u disko-densu duo u kategoriji juniori.

Marija Mijatović iz „Nike“ bila je prva u hip-hopu u kategoriji djeca dva.

Marina Planinčić i Mile Pajić prvi su u hip-hopu duo u kategoriji juniori.

Kristina Rubež proglašena je za najbolju u hip-hop plesu u kategoriji odrasli, a Ana Jašeravić i Marija Nešković u strit-dens šouu u kategoriji juniora.

Članovi „Nike“ u koreografiji „in d strit“ /in the street/ bili su najbolji u kategoriji open formacije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare