Nagovarao maloljetnicu da skine donji veš

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice čiji su inicijali M.B. priznalo je policiji u Trnovu navode iz prijave da je u haustoru stambene zgrade zahtijevao od desetogodišnje djevojčice da skine donji veš, koju je pipao po nogama i struku, te nagovarao da sa njim ide u Kalinovik.

Slučaj je Policijskoj stanici Trnovo prijavljen u utorak, 21. maja, a u službenim prostorijama policijske stanice od osumnjičenog je uzeta pisana izjava kojom je priznao navode iz prijave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, pedagoga škole koju pohađa maloljetnica i inspektora CJB Istočno Sarajevo, sa djevojčicom je obavljen razgovor i sačinjena službena zabilješka.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.B. nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj.

U Foči je lice R.M, bez ikakvog povoda, fizički napalo muškarca čiji su inicijali M.B. nanijevši mu povrede glave. U toku je rad na rasvjetljavanju ovog događaja.

Policija u Višegradu podnijela je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv G.M, zbog ometanja službenih lica u vršenju javnih funkcija.

Na području CJB Istočno Sarajevo u protekla 24 časa evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda – u Rogatici i na Palama sa teškim tjelesnim povredama, te u Višegradu, na Sokocu i Palama sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 144 vozila i vozača, te iz saobraćaja isključili četiri vozača – dva zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i isto toliko zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava, kao i tri neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare