Načelnik se družio sa predstavnicima savjeta učenika

0

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović danas je bio gost Savjetu učenika Tehničkog školskog centra /TŠC/ u Karakaju, gdje se upoznao sa njihovim aktivnostima i planovima.

U okviru projekta ovog savjeta pod nazivom “Načelniče, dođite na kolače”, predsjednik Savjeta učenika TŠC-a Zlatko Filipović rekao je da su do sada realizovali neke projekte, poput osmomartovske priredbe za profesorice i akcije “Jedan slatkiš-jedno dijete”.

“Mi smo volonteri u školi koji dobrovoljno rade za prava i interese učenika. Želja nam je da našu školu dovedemo na bolji nivo nego što je to sada slučaj, kao i da realizujemo projekte kroz koje ćemo našoj školi dati ljepši izgled i da uredimo park u školskom dvorištu gdje bi učenici ili gosti mogli da provode vrijeme”, rekao je Filipović.

On je dodao da se Savjet učenika bori za učenička prava, ali i podsjeća na učeničke obaveze.

Stevanović je poručio Savjetu učenika da imaju njegovu punu podršku. “Izuzetno je dobro što ste posvećeni svojoj školi i ovo što radite. Sjajne su ideje koje imate i želja da ih realizujete, jer dokazuje da brinete za svoje okruženje. Sarađivaćemo, kada imate neku aktivnost gdje mislite da ja mogu pomoći, tu sam da pomognem i uvijek ste dobrodošli”, rekao je Stevanović.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments