Načelnik posjetio OŠ “Pale”

1

Načelnik opštine Pale Boško Jugović posjetio je u srijedu 20. novembra Osnovnu školu “Pale” gdje je sa direktorom Aleksandrom Rajićem razgovarao o budućoj saradnji i mogućnostima podrške ove lokalne zajednice u nabavci učila, rješavanju problema grijanja školske zgrade i ostalim aktuelnim temama.

Novoimenovani direktor OŠ “Pale” Aleksandar Rajić pohvalio je dosadašnju saradnju sa načelnikom Jugovićem jer je u veoma kratkom vremenu oformljen kabinet informatike i nabavljeni nedostajući sportski rekviziti.

Načelnik Jugović je istakao da je ovo uobičajena radna posjeta obrazovnim ustanovama na području opštine i da su ovom prilikom definisani prioriteti u budućoj saradnji. Jugović je dodao da će se kroz smanjenje troškova grijanja pokušati obezbjediti dodatna sredstva za nabavku učila i da je u razgovorima sa osobljem škole izražena podrška za završetak radova u Oš “Pale” u kojoj je putem UNDP-vog projekta energetske efikasnosti i u saradnji sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom obnovljena fasada i stolarija na školi.

Načelnik Jugović je u narednim danima najavio posjetu i Osnovnoj školi “Srbija” gdje je potrebno takođe premostiti određene poteškoće u nabavci energenata kao i Srednjoškolskom centru “Pale”.

(www.palelive.com / D.B. / M.S.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

takoje nacelniče, pomazi svima nek vidi narood kakavsi covijek!! !