Načelnik opštine ponovo dobio prijeteću poruku

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je danas da je ponovo dobio prijeteću SMS poruku i da iza svega stoji politika.

Jugović je rekao da je novu prijeteću SMS poruku dobio juče, te da je u njoj navedeno da vodi računa o svojoj porodici i da se povuče.

„Po ovome vidimo da je u pitanju politika, jer je i Dejan Kojić iz Demokratskog narodnog saveza dobio prijeteću poruku. Ovo je bila kap vode, koja je prelila čašu. Izašli smo u javnost sa tim da neko ne bi poentirao na tuđoj nevolji“, rekao je Jugović na konferenciji za novinare na Palama.

On kaže da ne zna zašto mu je prijećeno jer nikome ne smeta, niti je nekome učinio nešto nažao, osim što radi i maksimalno ulaže u sebe.

Prema njegovim riječima, on i Kojić ne pridaju važnost ovim prijetnjama jer je njihovo da se bore i „nikakva prijetnja im neće stati na put“.

Jugović je izrazio nadu da će policija riješiti ovaj slučaj, ali da se boji da će to biti teško jer je kartica sa mobilnim brojem sa kojeg su slate prijeteće SMS poruke bačena nakon toga.

On je podsjetio da je ranije dobio još dvije-tri prijeteće poruke u kojima je pisalo da će biti ubijen sa članovima porodice kao bivši direktor „Jahorina osiguranja“ Risto Jugović, a prva takva poruka mu je stigla 2. juna.

Jugović je naveo da su pojedinci koristili portale i društvene mreže kako bi manipulisali ovom temamom, te poručio građanima Pala da ne nasjedaju na te trikove jer „onaj ko gubi ima pravo da se ljuti“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare