Na “Zvorničkom kotliću” 20 ekipa

0
Na

ZVORNIK – Na Gradskoj plaži u Zvorniku danas je održan 16. “Zvornički kotlić” na kojem je učestvovalo 20 ekipa koje su pripremile oko 200 porcija riblje čorbe za građane.

Načelnik odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Zvornika Milan Cvjetinović rekao je da Gradska uprava podržava ovu manifesatciju koja je postala tradicionalna.

On je dodao da su na “Zvorničkom kotliću”, koji se već godinama održava u okviru “Zvorničkog ljeta”, učestvovale ekipe iz Bijeljine, Tuzle, Loznice, Šapca, Malog Zvornika i Zvornika, koji se osim spremanja riblje čorbe, druže i razmjenjuju iskustva.

Cvjetinović je podsjetio da je Ribolovno udruženje “Bistro” iz Zvornika, domaćin ove manifestacije i logistička podrška ostalim učesnicima, a vrlo je aktivno u poribljavanju Drine i zaštitnik je ove rijeke od divljeg ribolova.

Manifestacija “Zvorničko ljeto” nastavlja se večeras koncertom Mitra Mirića.

Na mostu Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića sutra će biti održana manifestacija “LJudi i mostovi”, gdje će se susresti rukovodstva Zvornika i Malog Zvornika.

U srijedu, 8. avgusta, biće obilježena gradska slava Sveta Petka Trnova po posebnom programu. “Zvorničko ljeto” biće završeno istog dana koncertom Nede Ukraden.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments