Na svečanoj akademiji uručene nagrade i zahvalnice

0

ZVORNIK – U zvorničkom Domu omladine večeras je održana svečana akademija Pozorišta mladih Zvornik na kojoj su dodijeljene nagrade i zahvalnice pojedincima i kolektivima za doprinos razvoju ovog pozorišta u prethodnoj godini.Zahvalnice su uručene prijateljima, partnerima, sponzorima i ljudima koji su bili uz pozorište i dali doprinos njegovom razvoju, dok su glumcima Pozorišta mladih Zvornik i saradnicima uručene nagrade i pohvale.

Nagrada za najbolju glavnu žensku ulogu u sezoni uručena je Branki Dukić, za najbolju sporednu mušku ulogu Igoru Glavašu, dok je nagradu za improvizaciju dobio Dragomir Savić.

Nagrade glumcima i zahvalnice pojedincima i kolektivima uručili su direktor Doma omladine i član Pozorišta mladih Zvornik Đorđe Deurić i glumac Saša Ikanović iz Bijeljine.

Deurić je rekao da je svečana akademija organizovana da se saberu utisci protekle sezone, te naglasio da Pozorište mladih njeguje korektan odnos sa partnerima i sponzorima.

Ikanović je istakao da je Pozorište mladih Zvornik u prošloj godini ostvarilo dobre rezultate, te da za ovu pozorišnu sezonu priprema i neke nove predstave.

Prema njegovim riječima, glumci ovog pozorišta izveli su predstavu „Kula“ koju je produciralo Pozorište mladih, „Ožalošćenu porodicu“, „Sudbu“ i mnoge druge, kao i 25 predstava za djecu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare