Na Sokocu završen Prvi ljetni futsal turnir Sokolac 2012

0

Na Sokocu je sinoć završen Prvi ljetni futsal turnir Sokolac 2012 na kome je učestvovalo 12 ekipa raspoređenih u četiri grupe. Na turniru su osim domaćina učestvovale ekipe iz Pala, Rogatice, I.Sarajeva i Ugljevika.

Pobjednik turnira je ekipa „Servis Đurđić“ iz Sokoca koja je u finalu savladala ekipu „Caffe Lazarela“ Sokolac rezultatom 3:1. Treći je bio „Rekreativo Mobilends“ Pale, a četvrti „David Caffe“ Sokolac.

Za najboljeg golmana turnira je izabran Babović Vladica, za najboljeg strijelca Paprica Dušan, a najbolji igrač je bio Kreštalica Ognjen.

Uporedo sa turnirom seniora se igrao i turnir mlađih kategorija. Turnir je osvojila ekipa Han Pijesak koja je u finalu savladala ekipu FK Sokolac 4:2 (regularno 1:1).

Organizator turnira su bili KMF Sokolac i KMF Glasinac Sokolac.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/futsal-sokolac-2012/] width=[54] height=[50] title=[Prvi ljetni futsal turnir Sokolac 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / foto: B.Tomić)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments