Na Sokocu ukraden “krajsler”

0

ISTOČNO SARAJEVO – Automobil marke “krajsler”, čiji je vlasnik lice sa inicijalima K.A, ukraden je ispred jednog ugostiteljskog objekta na Sokocu, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da se krađa dogodila juče. Policija je obavila uviđaj, a istraga o ovom krivičnom djelu je u toku.

Na području opštine Istočni Stari Grad tokom pretresa porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice M.K. policija je pronašla i privremeno oduzela pištolj kalibra 7,62 milimetra, sa dva okvira i 18 komada metaka, zatim tri lovačka noža, dvije udarne igle i nekoliko stotina komada metaka različitog kalibra.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, a u toku je podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Muškarac čiji su inicijali A.Š, koje je upravljao automobilom marke “BMV” juče poslije podne je u Istočnom Novom Sarajevu iz auta otrgao torbu sa ličnim dokumentima i novčanikom od M.M.

On je pozvan u službene prostorije policijske stanice gdje je tokom kriminalističke obrade priznao izvršenje djela. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments