Na Palama zaplijenjeno 8kg opojne droge skank

0

Na Palama je zaplijenjeno osam kilograma opojne droge skank u zajedničkoj akciji pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo i Granične policije BiH, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić. Tešićeva je istakla da je droga pronađena sinoć u jednoj automehaničarskoj radnji na Palama, a u akciji su uhapšena tri lica. U prostorijama Centra u Palama danas u 12.00 časova će se održati vanredna konferencija za novinare, na kojoj će se obratiti predstavnici CJB Istočno Sarajevo i Granične policije BiH.


Uhapšene četiri osobe

U policijskoj akciji u kojoj je zaplijenjeno osam kilograma droge skank na Palama uhapšene su tri osobe, a jedna u Kantonu Sarajevo, rekao je danas načelnik Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo Nebojša Popović.

Na Palama su sinoć uhapšena lica čiji su inicijali B.M, Đ.R. i A.P, a lice Š.I. u Kantonu Sarajevo, rekao je Popović. Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Andrija Pandurević i Milorad Birner iz Pala, te Ranko Đurović iz Crne Gore.

Popović je istakao da su ova lica uhapšena prilikom zajedničke akcije CJB i Granične policije BiH sinoć na Palama kada je zaplijenjeno oko osam kilograma skanka, zapakovanog u 15 paketa.

On je na konferenciji za novinare rekao da će uhapšeni na Palama biti predati Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, a lice uhapšeno u Kantonu Sarajevo biće predato Tužilaštvu BiH.

Popović je istakao da su droga i tri lica pronađeni u kući u Palama, vlasništvo lica čiji su inicijali M.T. koje je iznajmilo automehaničarsku radnju licu A.P.

On je naglasio da će trojica uhapšenih biti predati nadležnim tužilaštvima večaras, kada im ističe pritvor.

Popović je rekao da se nastavlja policijska akcija „Mreža 2010“, koja je počela prošle godine.

Zamjenik direktora Granične policije BiH Enes Gačanin istakao je da je zadovoljan provedenom akcijom i ostvarenom saradnjom sa Centrom javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Gačanin je rekao da je akcija planirana i da je droga prešla granicu BiH.

„Ova pošiljka ima značajne veze sa prelaskom državne granice. Očigledno je da je riječ o planiranim aktivostima“, istakao je Gačanin.

(www.palelive.com / Srna / foto: trava skank)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare