Na Palama pronađeno ukradeno vozilo

0
Pripadnici Policijske stanice Pale pronašli su na Palama automobil Be-em-ve, koji je ukraden na području Kantona Sarajevo, a vlasništvo je lica čiji su inicijali M.M, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Policija je došla do saznanja da se u garaži lica čiji su inicijali A.B. u Ulici solunskih dobrovoljaca na Palama nalazi automobil za koji se sumnja da je ukraden u noći 24. oktobra u Ulici Džemala Bijedića, opštini Ilidža.

Vozilo je deponovano na parking prostor CJB IStočno Sarajevo i biće vraćen vlasniku.

Pripadnici Policijske stanice Trnovo uhapsili su lica čiji su inicijali E.Č. i I.M. koja su ispred jednog ugostiteljskog objekta u Trnovu u alkoholisanom stanju polomili vjetrobranska stakla na vozilu „golf dva“ vlasnika lica čiji su inicijali I.I.

E.Č. i I.M su zadržani u službenim prostorijama do otrežnjenja. U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv njih biti podnesen izvještaj tužilaštvu.

U mjestu Podkrajevi u opštini Pale protekle noći nepoznata lica su ukrala četiri ovce i troje jagnjadi iz pomoćnog objekta u vlasništvu lica čiji su inicijali J.Č. Izvršen je uviđaj, a istraga je u toku.

Lice čiji su inicijali R.L. juče je prijavilo policiji na Palama da mu je ukradeno jedno tele. Izvršen je uviđaj i u toku je istraga.

(www.palelive.com / Srna)
Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare