Na Palama izgorio „mercedes“

1

U opštini Pale rano jutros izgorio je automobil „mercedes“, vlasništvo lica čiji su inicijali M.J. sa Pala, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Automobil je bio parkiran ispred kuće u Ulici Milana Simovića.

Požar je prijavljen policiji u 4.15 časova, a ugasili su ga pripadnici Vatrogasne jedinice Pale.

Uviđaj je u toku, kao i preduzimanje mjera s ciljem utvrđivanja okolnosti prijavljenog događaja.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Miru Jugoviću, sinu Riste Jugovića, generalnog direktora Srpskog osiguravajućeg društva /SOD/ „Jahorina“, koji je ubijen 10. marta 2002. godine u dvorištu porodične kuće na Palama.

 

Uzrok požara biće utvrđen nakon vještačenja

Tačan uzrok požara u kojem je na Palama jutros izgorio automobil u vlasništvu lica čiji su inicijali M.J. znaće se nakon uviđaja i nalaza i mišljenja vještaka, rekla je portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Ona je novinarima rekla da je Policijskoj stanici na Palama jutros oko 4.00 časa prijavljeno da u Ulici Milana Simovića gori vozilo „mercedes“, u vlasništvu lica čiji su inicijali M.J. sa Pala.

„Pripadnici Vatrogasne jedinice Pale lokalizovali su požar u kome je vozilo u potpunosti izgorjelo“, navela je Stokanovićeva.

Ona je dodala da je o navedenom slučaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Miri Jugoviću, sinu Riste Jugovića, generalnog direktora Srpskog osiguravajućeg društva „Jahorina“, koji je ubijen 10. marta 2002. godine u dvorištu porodične kuće na Palama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Boze sacuvaj pa ovi sto su ga zapalili imaju li ikakvu svjest o ekologiji i stetnim gasovima pitam se