Na Jahorini 40 cm snijega, skijanje ponovo aktuelno

0

Jedna od najlošijih turističkih sezona na Jahorini od kada turisti dolaze se bliži kraju. Nedostatak snijega je ove sezone uradio svoje, pa ozbiljnijeg skijanja na Jahorini nije bilo još od otvaranja sezone krajem decembra mjeseca.

Juče su na Jahorini za ljubitelje skijanja i bordanja od vertikalnog transporta u pogonu bili: Ski lift Poljice i Željo, šestosjed Ogorijelica i za najmlađe skijaše Beby lift, dok je danas u pogonu: Ski lift Poljice, Poljice baby lift, Ogorjelica I šestosjed, Rajska dolina ski lift.

Temperatura je -1°C, visina snijega je 40 cm, trenutna vidljivost je 30 m, dok duva vjetar brzinom od 7 m/s.

U narednom periodu očekuju se slične vremenska prilike, sa snijegom slabijeg inteziteta, pa se nadamo da će kao i uvijek biti i dobrog martovskog skijanja.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-06-03-2014/] width=[54] height=[54] title=[Jahorina 06.03.2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare