Na fudbalskom turniru najbolji Fočaci i Bijeljinke

0

MILIĆI – Muška ekipa Osnovne škole /OŠ/ “Sveti Sava” iz Foče i ženska ekipa OŠ “Knez Ivo od Semberije” iz Bijeljine pobjednici su finalnog turnira Malih olimpijskih igara Republike Srpske u fudbalu, koji je danas održan u Milićima.

Fočaci su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu OŠ “Desanka Maksimović” iz Trna rezultatom 2:1, dok su Bijeljinke u finalnoj utakmici turnira u savladale tim OŠ “Petar Kočić” iz Mrkonjić Grada rezultatom 2:1.

Na dvodnevnom turniru učestvovalo je 12 ekipa, pobjednika regionalnih takmičenja u konkurenciji osnovnih škola iz Republike Srpske.

Ovaj, kao i finalni turnir Malih olimpijskih igara Republike Srpske u fudbalu u konkurenciji srednjoškolaca, koji je održan prošlog vikenda, organizovao je Srednjoškolski centar “Milutin Milanković” iz Milića.

Direktor ovog centra Radomir Madžarević rekao je novinarima da su učesnicima obezbijedili dobre uslove za boravak i takmičenje.

“Naša škola ima odlične uslove za rad i samim tim resorno ministarstvo ukazuje nam povjerenje, a mi se trudimo da to opravdamo”, rekao je Madžarević.

U konkurenciji dječaka za najboljeg igrača proglašen je Petar Perišić iz Foče, a u konkurenciji djevojčica najbolja je Zorana Stakić iz Bijeljine.

Turnir su organizovali Srednjoškolski centar “Milutin Milanković” i opština Milići, a pokrovitelj takmičenja bilo je Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments