Na drveni stub postavljena bomba sa izvađenim osiguračem

0
ilustracija
ilustracija

Na staroj željezničkoj putnoj komunikaciji Pale-Sarajevo, nepoznati počinilac je u devastiranoj brvnari na drveni stub postavio ručnu bombu iz koje je izvađen osigurač i omotao je selotejp trakom, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.


Odmah nakon prijave policijski službenici izašli su na lice mjesta, obavili uviđaj, a pripadnik Tima za uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava deaktivirao je bombu.

Prema nalogu dežurnog tužioca, izuzeta je inicijalna kapisla i kašika radi vještačenja.

U odvojenom događaju, radnik benzinske pumpe u Istočnoj Ilidži povrijeđen je dok je pokušavao da zaustavi u bjekstvu dvojicu nepoznatih muškaraca koji nisu platili natočeno gorivo.

Incident se dogodio juče oko 2.45 časova, kada su dvojica muškaraca natočili gorivo za 25 KM i, ne plativši, pokušali da se udalje u pravcu mjesta Hrasnica, u Kantonu Sarajevo.

Radnik benzinske pumpe pokušao je da ih spriječi u bjekstvu, uhvativši se za krov vozila, nakon čega su ga vukli oko 200 metara. Povrijeđeni radnik upućen je u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja ljekarske pomoći i vađenja nalaza.

U Istočnom Novom Sarajevu juče oko 17.00 časova četiri maloljetnika fizički su napala navijače “Željezničara”.

Policija je na licu mjesta zatekla jednog maloljetnika koji je priznao da je sa još tri maloljetnika napao ova lica.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments