Na Bendovijadi prikupljeno 1.000 KM pomoći

0

 

Na humanitarnom koncertu „Bendovijada“ na Palama prikupljeno je oko 1.000 KM koje će biti uplaćene za liječenje Strahinje Jojevića /22/, teško povrijeđenog u saobraćajnoj nesreći, i na račun Udruženja za djecu sa posebnim potrebama „Sunce“.

 

 

Humanitarni koncert sinoć su u Kulturnom centru Pale organizovali Savjet mladih i opština Pale. Nastupili su „Prva grupa“, „Pješčanik“, „Variola vera“, „Paranoid“ i „Kulturni centar“.

Predsjednik Savjeta mladih Tatjana Topalić rekla je da je humanitarni koncert organizovan da bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Prema njenim riječima, cijena ulaznice bila je dvije KM, a su posjetioci mogli da ostave i dodatni prilog.

Topalićeva je istakla da je namjera da „Bendovijada“ postane tradicionalna manifestacija.

Ona je zahvalila opštini Pale, Kulturnom centru, turističkoj agenciji „Bis-turs“, muzičarima koji su se odazvali pozivu i Savjetu mladih Rogatica za pomoć i podršku u realizaciji „Bendovijade“.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević rekao je da ova lokalna zajednica podržava rad Savjeta mladih, jer sve njihove akcije promovišu prave vrijednosti, opštinu i mlade.

Kovačević je naglasio da je opština Savjetu mladih obezbijedila i prostorije za rad, a u skladu sa mogućnostima pruža im i finansijsku pomoć.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare