Muškarac zapaljen na Dobrinji

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija intenzivno traga za licem čiji su inicijali D.B. iz Hadžića kod Sarajeva zbog sumnje da je u naselju Dobrinja četiri u Istočnom Sarajevu zapalio osobu Z.O., koja je pri tom zadobila povrede glave i ruku.

Policijskoj stanici Istočno Sarajevo prijavljeno je da je u ulazu zgrade na Trgu Ilidžanske brigade, u naselju Dobrinja četiri, zapaljeno jedno lice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Odmah nakon prijave, policijski službenici izašli su na lice mjesta i ustanovili da je riječ o Z.O. koji je imao vidne povrede glave i ruku i koji je, najvjerovatnije, zapaljen benzinom i otvorenim plamenom.

Tokom uviđaja pronađena je nagorjela i oštećena PVC boca u kojoj se nalazila zapaljiva tečnost, kesa sa dokumentima na ime osobe sa inicijalima D.B., te zapaljena plastična kutija sa žicama.

Operativnim radom na terenu, te na osnovu izjave povrijeđenog lica, policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti D.B., nastanjen u Hadžićima, u Kantonu Sarajevo, za kojim policija intenzivno traga.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv D.B. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare