Mur na oproštajnoj večeri sa Stevanovićem

0
Mur na oproštajnoj večeri sa Stevanovićem

ZVORNIK – Šef Misije OEBS-a u BiH DŽonatan Mur izjavio je večeras u Zvorniku da ovaj grad ima potencijal i da nosi mnogo pozitivnih uspomena iz svih gradova u BiH.

Mur je, prije oproštajne večere sa gradonačelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem, rekao da optimizam vidi u pogledu dobre saradnje između Srba i Bošnjaka, posebno nakon terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku prije nešto više od dvije godine.

„Svi su imali veoma pozitivne uloge i u mjesnim zajednicama i u gradu Zvorniku i ja sam optimista jer se ljudi poštuju“, rekao je Mur.

Mur je istakao da se nakon završenog mandata u BiH vraće u Stejt department i da očekuje da će mu, kao diplomati, biti ponuđeno nešto zanimljivo.

Gradonačelnik Stevanović naglasio je da je Mur jedan od vodećih stranih diplomata koji je shvatio ovdašnju stvarnost.

„Zahvalan sam mu za sve ove godine u kojima smo rješavali probleme sugrađana i uvijek je tu bio da nam pomogne“, rekao je Stevanović i podsjetio na teroristički napad na Policijsku stanicu Zvornik kada je Mur došao da da podršku ovom gradu.

Stevanović je podsjetio da je sa Murom, koji je bio i na obilježavanju svečanih datuma u Zvorniku kao znak podrške gradu, imao izuzetno dobru saradnju i da bi volio da ta saradnja bude nastavljena i sa njegovim nasljednikom.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare