Motokultivatori za dva invalida rada

0

ZVORNIK – Fond za profesionalnu rehabilitaicju i zapošljavanje invalida rada Republike Srpske obezbijedio je sredstva za motokultivatore u ukupnoj vrijednosti od 5.000 KM za dva člana Saveza invalida rada grada Zvornika.
Motokultuvatore je danas Mlađenu Joviću iz Lokanja i Nikoli Simiću iz Skočića uručio predsjednik Saveza invalida rada Zvornik Radenko Josipović.

Josipović je rekao da je Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida dao ekonomsku pomoć za nezaposlena invalidna lica koja imaju zemljište.

„Zvornički Saveza invalida rada je aplicirao za tu pomoć i odobrena su nam sredstva za koja smo kupili ove motokultivatore koje smo danas uručili“, rekao je Josipović.

Josipović je dodao da je republički Fond za rehabilitaciju i zapošljavanje obezbijedio po 2.500 KM po jednom motokultivatoru, dok su korisnici doplatili razliku u cijeni koja je iznosila još po 205 KM.

Jović i Simić su potvrdili da su im motokultivatori od velikog značaja i da će im pomoći da lakše obrađuju zemlju i druge poslove.

Ukupna vrijednost motokultivatora je 5.410 KM, od čega su Jović i Simić učestvovali sa po 205 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare