Moto-mrazevi tradicionalno obradovali najmlađe

0

Moto-klub “Pale” je danas izveo već tradicionalni performans podjele paketića najmlađima na vrlo originalan način.

Članovi kluba su obučeni u odijela Deda Mrazeva na motorima posjetili najmlađe Vrtića “Cvrčak”, Udruženja “Sunce”, djecu iz socijalno ugroženih porodica, te podržali projekat Omladinskog kluba OOCK Pale “Paketić za ljepši osmjeh”.

Tom prilikom uručeno je preko 150 paketića koje su članovi kluba napravili iz vlastitih sredstava, te sredstava koje su donirali prijatelji kluba.

Predsjednik Moto-kluba “Pale” Dejan Simanić nije krio zadovoljstvo realizovanom akcijom te je izjavio da se akcija organizuje četvrtu godinu zaredom.

“Na ovaj način smo željeli usrećiti djecu, a posebno zadovoljstvo nam pričinjava to što djeca budu iznenađena kada vide Deda Mrazove na motorima. Dio paketića smo podijelili mališanima koje smo sreli na ulici i na taj način ih iznenadili”, izjavio je Simanić.

Moto-klub “Pale” se i do sada isticao brojnim akcijama, a humanitarni rad je samo jedan od ciljeva kojima klub teži. Podjela paketića na ulicama Pala je samo jedna u nizu akcija koje sprovode prema svom planu i programu rada.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments