Moto-mrazevi podijelili 120 paketića

0

Moto-klub „Pale“ podijelio je danas 120 paketića za mališane sa područja opštine Pale.

Paketići su podijeljeni djeci iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“, djeci iz socijalno ugroženih porodica, kao i djeci iz obdaništa „Cvrčak“.

Predsjednik Moto-kluba „Pale“ Dejan Simanić izjavio je novinarima da je ovo tradicionalna akcija koju organizuju već treću godinu uzastopno.

„Ukupno smo podijelili 120 paketića. Neki drugari su nam pomogli u kupovini, ali uglavnom smo iz vlastitih sredstava izdvojili“, rekao je Simanić i dodao da se djeca uvijek obraduju motorima, te da im to svaki put izmami osmijeh i da su oni zbog toga presrećni.

Predsjednik Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ Milenko Vujinović naveo je da je već postala tradicija da motoristi opštine Pale doniraju djeci paketiće.

On je istakao da je značajan paketić koji djeca dobijaju, ali da je još značajnije okupljanje motorista, kao i njihov dolazak u odijelima Djeda Mraza.

„To je atrakcija koju svako dijete želi da vidi i učestvuje u njoj, pogotovo kada i mogu da se provozaju na motoru, te slikaju sa Djeda Mrazom na dvotočkašu. Sve je to u suštini vrlo lijep gest“, naglasio je Vujinović.

Moto-klub „Pale“ trenutno broji 20 članova. Ciljevi kojima bajkeri teže su promocija i unapređenje motociklizma kao sporta, promocija bezbjednog upravljanja dvotočkašima, privlačenje novih članova, zajednička putovanja, druženje, humanitarni rad, odlasci na moto-skupove, ali i organizacija vlastitog.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments