Moto klub „Long Riders“ izmamio osmjehe djeci sa posebnim potrebama Udruženja „Sunce“

0

Deda Mrazovi Moto kluba „Long Riders“ Pale danas su na paljanskoj Promenadi obradovali najmlađe i družili se sa djecom iz Udruženja „Sunce“. Večeras članove ovog Udruženja očekuje posebno iznenađenje, a to je dodjela paketića!

Lukić Goran predsjednik Moto kluba „Long Riders“ je izjavio da su većinu sredstava za paketice sami prikupili i da su im veliku pomoć pružili JP Komunalno Pale i „Onogošt“ iz Sokoca.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/long-riders-pale-24-12-2014/] width=[54] height=[54] title=[Moto klub „Long riders“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Direktor Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ Milenko Vujinović izrazio je veliko zadovoljstvo ovim humanim gestom Moto kluba „Long Riders“.

„Srećni smo jer su uspjeli izmamiti osmjeh na lica ovih mališana i nadamo se da će ovaj divan gest prerasti u tradiciju“, izjavio je za naš portal Vujinović.

(www.palelive.com / B.P.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare