Motiv ubistva kćerkina udaja

0

ISTOČNO SARAJEVO – Čedo Jovović, koji je ubio kćerku Biljanu, a potom izvršio samoubistvo, ostavio je oproštajno pismo prema kojem je motiv ubistva i samoubistva kćerkina udaja.

Analitičar u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Dragana Stamenković rekla je Srni da je kriminalistička policija u vozilu pronašla oproštajno pismo Čede Jovovića, u kojem se mogu vidjeti njegove namjere, kao i motiv ubistva i samoubistva, a to je kćerkina udaja.

Ona je navela da na zahtjev porodice nije izvršena obdukcija tijela Čede Jovovića i njegove kćerke Biljane, te da su tijela predata porodici radi sahrane.

Stamenkovićeva je istakla da je juče u prostorijama pokopnog društva „Sveti Marko“, po nalogu okružnog tužioca, a na zahtjev porodice, vještak sudske medicine Hamza Žujo izvršio spoljni pregled tijela bez obdukcije.

Ona je naglasila da je pregledom tijela ustanovljeno isto što je utvrđeno istragom.

Čedo Jovović /63/ je u subotu poslijepodne, 16. avgusta, u naselju Mladićko Polje, opština Istočna Ilidža, u vozilu „ford eskort“ ubio kćerku Biljanu /41/, a onda izvršio samoubistvo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments