Modriča prejaka za Studente

0

U 5. kolu odbojkaške Premijer lige na parketu SPC “Peki” naši Studenti su poslije zanimljive igre i odigrana četiri seta poraženi su od sastava “Optime” iz Modriče razultatom 1:3 / 15:25, 21:25, 25:25 i 12:25 /.

Paljanski odbojkaši nisu uspjeli da iznenade sportskog rivala iz Modriče, međutim zaslužili su pohvale za borbenost. Ušli su u meč stegnuto, nisu imali koncentracije, previše se griješili pa poraz nisu mogli izbjeći.

Modričani su se predstavili u lijepom izdanju. Napadaju raznovrsno i uspješno, pouzdani su na prijemu, sigurni na mreži i sasvim zasluženo došli su do novih bodova.

U svojim redovima imali su i raspoložene za igru: Dragana Blagojevića, Dejana Miloševića Srđana Cvijanovića, Mihaila Simića i “dizača” Borisa Horvata. Ulogu libera pouzdano je obavljao borbeni Milenko Kuzmanović. Meč je trajao 1 sat i 42 minuta.

U 6. kolu koje je na rasporedu 01. i 02. novembra naši Studenti dočekuju odbojkaše Kaknja.

SPC “Peki”

Gledalac: 200

Delegat utakmice: Slavko Grgić / Breza

Prvi sudija: Nikola Kozić / Ljubinje

Drugi sudija: Adnan Kološ / Sarajevo

OK Student – OK Modriča Optima 1:3 / 15:25, 21:25, 25:15, 12:25 /

OK Student: Srđan Furtula, Miloš Janković, Marko Simović, Predrag Košarac, Damjan Čvoro, libero  Đorđe Perišić, Ognjen Veselinović, Bojan Čvoro, kapiten Bojan Tomić, Prerdag Močević, Đorđe Kosorić; Treneri: Srđan Furtula, Predrag Košarac

OK Modrića – Optima: Goran Uglješić, Dejan  Milošević, Dragan Blagojević, Srđan Cvijanović, Boris Horvat, Boris Milošević – Musa, Mihailo Simić, Žarko Blagojević, Branko Brestovac, kapiten Veselin Drobnjak,Nedo Đurđić, libero Milenko Kuzmanović; Trener Đorđe Milošević

OK Student

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments