Modna revija poklonjena gradu

0

ZVORNIK – U Zvorniku je održana večeras modne revija kreatora Gordane Gelhauzen koja je rođena u Pađinama kod Zvornika, a više od 30 godina živi i stvara u američkom gradu Los Anđelesu.
Prije početka modne revije, Gelhauzenova je rekla novinarima da se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom modom, organizujući revije u velikim gradskim centrima, dodavši da večeras ima posebne emocije koje nikako ne može da obuzda jer nastupa u svom gradu, pred svojom širom porodicom i publikom.

Govoreći o svijetu mode, ona je istakla da je najbolje da čovjek nosi što mu dobro stoji.

„Ne treba po svaku cijenu biti u trendu, nego treba da čovjek oblači ono u čemu se osjeća najbolje“, navela je Gelhauzenova.

Gelhauzenova, čije je djevojačko prezime Đokić, zahvalila je predstavnicima grada Zvornika i ostalima koji su omogućili da svoja kreatorska ostvarenja prikaže zvorničkoj publici.

„Mene je Zvornik dočekao na najbolji način, a ja ću mu se humano odužiti. Putem Centra za socijalni rad iz Zvornika pronašla sam porodicu sa šestoro djece, koja je socijalno ugrožena, pa ću otvoriti žiro račun i novčano ih pomoći“, rekla je Gelhauzenova.

Ona je dodala da ovu reviju poklanja rodnom gradu, ističući da, kada čovjek ima nekog dara, „na Božijem putu nekako se nađe“.

Unikatna ostvarenja Gelhauzenove nosili su učenici Srednjoškolskog centra i studenti Tehnološkog fakulteta Zvornik.

U okviru modne revije nastupili su učenici Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“ Zvornik i Prvo pjevačko društvo „Izvornik“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare