Mladost – Radnički 3:2

0

U veoma neizvjesnoj utakmici FK Mladost je zabilježila značajnu pobjedu protiv čvrste ekipe iz Karakaja. Prvo polivrijeme proteko je u nepovezanoj i bezidejnoj igri bez puno prilika, ali gosti su, ipak, nakon jednog brzog kontranapada i greške odbrambenih igrača domaćeg tima preko Perića u 28 minutu stigli do vođstva.

U drugom dijelu potpuno druga slika na terenu. Očito su kritike trenera domaćeg tima Vade Markovića uticale na njegove igrače, pa su u samom otvaranju nastavka utakmice za samo četiri minute preokrenuli rezultat. U 47.minutu Ćebić je napravio solo prodor, odlučio se na šut sa osamnaest metara, a lopta je završila u donjem lijevom uglu gola Radničkog.

Radost domaćih igrača se nije ni stišala i u 49. minutu već je bilo 2:1 njih. Đurović je izveo slobodan udarac iskosa sa tridesetak metara. U kaznanom prostoru gostiju pronašao je Obradovića, koji glavom pogađa mrežu novajlije u ligi iz Karakaja.

Gosti se nisu predavali i u 62. minutu nesmotrenost domaće odbrane ponovo je iskoristio Perić i savladao nemoćnog golmana Mladost Ljubinca za 2:2.

Ipak, devet minuta kasnije uslijedila je dobra akcija Rogatičana: Zimonjić je lijepo u kaznenom prostoru Radničkog uposlio Tošović, koji je šutirao sa 12-13 metara i zatresao mrežu gostiju za konačnih 3:2. I za radost domaćih igrača i navijača.

Strijelci: 0:1 Perić u 28; 1:1 Ćebić u 47; 2:1 Obradović u 47; 2:2 Perić u 62;

3:2 Tošović u 73 min.

Stadion SRC. Gledalaca 100. Sudija Milan Tadić(Pale) 7.

Žuti kartoni:Nikolić, Živković, Obradović, Mihajlović, Đurović(Mladost)

Ćosić, Erkić(Radnički).

Mladost: Ljubinac 6, Nikolić 6, Živković 6, Balčaković 6 (od 46 min Đurović 6,5), Bjelaković 6, Ćaćić 6,5, Obradović 7, Sokolović 6 (od 90. min Nerić), Zimonić 6,5, Tošović 7, Ćebić 6,5 (od 78 min Mihajlović) Trener -Vlade Marković.

Radnički: Savić 6, Jeremić 6, Ćosić 6, M.Lazić 6,5, B.Lazić 6, Džidić 6,

Jovanović 6,5, Perić 7, Jurišević 6, Jeremić (od 1.min Erkić 6, od 81.min

Vukšić ), Maksimović 6. Trener: Nenad Blagojević

Igrač utakmice:Bojan Obradović(Mladost)

(www.palelive.com / www.opstinarogatica.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments