Mladoj zvorničanki Tamari Jeremić potrebna pomoć

0

ZVORNIK – Normalan život devetnaestogodišnje Tamare Jeremić iz Zvornika prekinula je teška bolest – leukemija, koja je kod nje otkrivena krajem avgusta, a liječenje bi moglo da bude nastavljeno u transplantacionom centru u Rimu.

Otac Nebojša i majka Zorica rekli su novinarima da je do danas Tamara imala dvije hemoterapije na Klinici za hematologiju Kliničkog centra u Beogradu, a nastavak liječenja u ovoj ustanovi zakazan je za 29. novembar.

„Rezultati tipizacije pokazali su da Tamara nije podudarna sa rođenom sestrom, niti ima podudarnog davaoca u Nacionalnom registru davalaca koštane srži, te je Konzilijum odredio da je Tamari potrebna transplantacija koštane srži u transplantacionom centru u Rimu, odakle su već javili da imaju podudarnog davaoca“, rekao je Nebojša Jeremić.

Za operaciju je potrebno 136.000 evra koje roditelji ne mogu sami obezbijediti, te je đakon Marko Danojlović poveo aktivnosti na pokretanju humanitarnog broja u saradnji sa Telekomom Srpske, gdje je Tamara na redu tek od 1. januara.

Danojlović je rekao da pokreće i akciju upoznavanja javnosti i izvan Republike Srpske, a Tamarini roditelji pozvali su ljude dobre volje da izdvoje koliko mogu i pomognu Tamari.

Za uplate je kod Unikredit banke otvoren račun na ime Tamara Jeremić broj 551-450-25496968-45, kao i devizni račun SFIWT:BLBABA22 BENEFICIARY’S IBAN : BA39 5514 5028 4969 7184.

Sve inFormacije mogu se dobiti i na broj teleFona  +38765667604 .

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare