Mladi sokolački karatisti donijeli 15 medalja iz Bijeljine

0

SOKOLAC – Karatisti dva karate kluba sa Sokoca osvojili su ukupno 15 medalja na Međunarodnom karate takmičenju „Trofej Bijeljine“ u Bijeljini.

Karatisti Karate kluba „Omladinac“ osvojili su ukupno osam medalja, a kluba „Glasinac“ sedam medalja u pojedninačnoj konkurenciji.

Trener „Omladinca“ Ognjen Šarović rekao je Srni da su osvojili po jednu zlatnu i srebrnu i šest bronzanih medalja, što je još jednom pokazalo da je ova godina za njih posebno uspješna.

Zlatna medalja u katama pojedinačno pripala je Danilu Zečeviću, srebrna u borbama pojedinačno Nikoli Mijatoviću, a bronzane Đorđu Đuranu, Pavlu Eriću, Nemanji Savčiću, Aleksandru Jakšiću, Katarini Pavlović i Vladimiru Raseviću članovima kluba „Omladinac“.

„Takmičenje je priprema pred Balkansko prvenstvo u karateu koje će se održati u Beogradu od 2. do 6.juna“, pojasnio je Šarović.

Trener Karate kluba „Glasinac“ Miodrag Borovčanin istakao je zapažene rezultate koje su juče postigli članovi ovog kluba u veoma jakoj konkurenciji, osvojivši dvije zlatne, dvije srebrne i tri bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojile su Vanja Koprivica u katama pojedinačno i Sara Pilindavić u borbama pojedinačno. Srebrne su pripale Đorđu Koprivici u katama i Đorđu Petrušiću u borbama pojedinačno.

Bronzane medalje su u svojim karegorijama osvojili Stefan Pilindavić, Kristijan Grujić i Stefan Janjuš.

Na Međunarodnom karate takmičenju u Bijeljini učestvovala su 43 kluba iz BiH, Slovenije, Slovačke, Srbije, Belgije i Crna Gora sa 513 takmičara.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare