Mladi socijaldemokrati posadili 4.000 sadnica

0

Mladi socijaldemokrati danas su posadili 4.000 sadnica u mjestu Nikolići kod Pala u okviru obilježavanja Dana planete Zemlje.

Sadnice za pošumljavanje obezbijedili su Šumsko gazdinstvo „Jahorina“ sa Pala, a mladim socijaldemokratama pomoć su pružile i članice Aktiva žena SNSD-a sa Pala.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Pale Teodor Savić rekao je novinarima da su na ovaj način željeli ukažu na potrebu očuvanja planete Zemlje.

On je istakao da je ovo samo jedna u nizu akcija koje mladi socijaldemokrati organizuju.

Savić je dodao da u narednom periodu planiraju da urade još mnoga toga, ali da će najveći akcenat staviti na očuvanje životne sredine.

Predsjednik odbora Mladih socijaldemokrata u Podgrabu Andrijana Koroman rekla je da se danas okupilo tridesetak mladih da bi pošumili zemljište iznad Nikolića.

Dan planete Zemlje obilježava se 22. aprila u više od 150 zemalja širom svijeta. Cilj je da se pojača svijest ljudi o ugroženosti životne sredine.

(www.palelive.com / Srna)

 

Tatjana Banduka predsjednik Aktiva žena SNSD-a

Tatjana Banduka izabrana je za predsjednika Aktiva žena SNSD-a Pale na večerašnjoj izbornoj konferenciji Opštinskog odbora ove stranke.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale Boško Jugović kaže da je zadovoljan radom članstva ove stranke, te da su u SNSD-u Pale prvo krenuli sa izborom aktiva žena, a da zatim slijedi izbor aktiva mladih kako bi zaokružili ciklus i imali kompletan Opštinski odbor.

„Nakon toga idemo u formiranje izbornog štaba i pripremu opštih izbora koji će biti održani u oktobru. Zadovoljan sam jer smo dobili novu energiju, što dosta naroda prilazi SNSD-u. Ono što je važno jeste da imamo kvalitetne ljude“, rekao je Jugović novinarima.

On je dodao da je najbitnije da partija ima kvalitetne članove koji mogu da odgovore kadrovskoj strukturi.

„To je poruka ne samo za SNSD, nego za sve partije“, poručio je Jugović.

Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a Pale prisustvovala je i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijela Mrda

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare