Mladi SNSD-a pokrenuli akciju pomoći ugroženima

0

Mladi opštinskih organizacija SNSD-a Pale, Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za ugrožena područja u Republici Srpskoj, rekao je Srni predsjednik Mladih socijaldemokrata Pale Damjan Škipina.

Škipina je istakao da su mladi i članovi SNSD-a već prikupili određenu količinu vode, hrane, odjeće i higijenskih potrepština, koje će danas dostaviti ugroženim područjima u Bijeljini.

„Danas planiramo da se probijemo do Bijeljine, gdje vozimo i dva čamca koji će nam pomoći da hranu i vodu dopremimo do najugroženijih stanovnika“, rekao je Škipina.

On je nagalsio da se akciji mogu pridružiti i građani koji hranu, vodu i odjeću mogu donijeti u opštinske odbore SNSD-a.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale Boško Tomić istakao je da će članovi SNSD-a i narednih dana prikupljati pomoć i pozvao građane Istočnog Sarajeva koji mogu da izdvoje dio sredstava ili robe koja je nepohodna, posebno vode i hrane da se prikupi i isporuči u ugrožena područja.

Tomić je naglasio da prva pošiljka ide za Bijeljinu, a sutra i narednih dana pomoć će isporučiti tamo gdje je najpotrebnija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare